Thursday, March 31, 2011

TQ tag dah siap print


Kad kecil ini juga dah siap dicetak dengan jayanya oleh F. Kertas yang kami guna kertas wangi ( masa beli memang tak perasan pun kertas tu wangi.. ). Dan agak tebal dan sedikit berkilat. Saya sangat teruk dalam menterjemahkan kualiti kertas. Haha. Tapi lebih kurang macam itulah.  Dapat beli dengan harga RM 0.40 sekeping untuk 50 keping. 


 

Dah banyak jimat sebenarnya bila DIY sendiri kad TQ ini. Saya tanya kedai printing kad kahwin berapa harga untuk kad TQ yang lebih kurang design saya tu (satu A4 penuh dan belum digunting). Harganya RM5 sekeping. Mahalnya! Jadi, bila DIY, kos hanya 40 sen untuk sekeping kertas pasal dakwat print dah FREE. kan jimatt. 

Belum habis digunting. Belum cari punch hole yang kecik juga! 




4 comments:

Wawa Yusoff said...

cantik.. cantik... :)

cempakasilver said...

wah da siap print da cayunk..suke2..

Jaaja said...

wawa: tenkiuu. =)sukalah!

Jaaja said...

Cayunk: aah.. dah siap print dah. skang tgh gigih menggunting bila ada masa free? cantek kan hasil design awak? =) suka sangat.