Tuesday, March 1, 2011

checklist barang hantaran



FOR HER

1. Perfume - DONE!
2. Jam tangan - DONE!
3. Handbag - DONE!
4. Kasut - DONE!
5. Kain Sembahyang & Sejadah - DONE!
6. Coklat *pending
7. Shower set *pending

FOR HIM

1. Perfume - DONE!
2. Jam tangan - DONE!
3. Wallet & belt - DONE!
4. Jeans - DONE!
5. Kemeja - DONE!
6. Kasut & Stokin - *Pending
7. ? *Pending
8. Coklat *Pending
9. Cupcake *Pending


Itu senarai hantaran FOR HER & FOR HIM setakat ni. Kira dah banyak benda penting selesai. Yang bakinya dah dekat2 tiba masanya masih boleh cari. Hantaran kami 7 dulang berbalas 9 dulang sahaja. Saya mahukan yang simple aje. Malas nak banyak2 dulang bagai. Cuma, ada satu lagi barang yang saya tengah fikirkan untuk hantaran FOR HIM itu. Satu barang masih lagi pending. Nak letak apa ye. Ada cadangan?



4 comments:

FaRaLySsA said...

suggestion from me:-

-sandal
-quran
-sejadah
-sampin (songket)
-kain satin utk baju melayu

Jaaja said...

TQ Fara..
quran dan sejadah dah bg pd dia masa tunang ari tu. itupun ingt nak masukkan dlm hantran sy, tp cam nak gantikan ngan shower set. tgk la cam mana.. yg pilihan tu. huhu

kain satin baju melayu tu ok jugak. boleh buat raya nanti. hehe

FaRaLySsA said...

hehe..yeke..
haa...memang ok pn kain satin utk baju melayu..
nti kan beraye bersame..
bleh pkai same2..kn3..hehee~

farah pn memang nk bg hntran kain bju mlayu...sebab nti bleh pkai same kn..waaa....xsbr la..hik3

Cik Puan Syafa said...

my dear,

suggestion bg:
toiletries ( pencuci muka/shaver set)
buku agama
sampin
gadjet -handphone/kamera
nak lebih mudah bagi makanan - buah2an, cookies

happy preparing ^__^