Thursday, April 21, 2011

SAVE THE DATE kami yang simple




Saya dah siap buat SAVE THE DATE kami yang serba sederhana ini. Walaupun sederhana.. tapi... saya tetap suka! Gambar tu hiasan semata-mata ye. Ihsan google image. =)

Jadi, dalam masa kurang lebih 43 hari lagi ni.. dah boleh mula buat jemputan dan edar kad. SAVE THE DATE tu nanti nak guna sebagai profile picture untuk create Event di Facebook dan nak letak sebagai profile picture di FB saya jugak. Nanti kena paksa F letak di FB dia.. =)


4 comments:

aTy _faRed~ said...

kire cantik lar ni..:) saye dulu tak sempat nak buat..:)

Jaaja said...

tq atiey. =) kira cantik la ni kan. yang penting fokus pada genggaman erat pengantin perempuan dan lelaki tu.

.:Kiah-ohh-Kiah:. said...

4jun 2011 tarikh nikah sy...inysaallah..=)

Jaaja said...

kiah... oh, sama la kita.. tp sy nikah 3hb. 4hb majlisnya.. good luck dear~