Thursday, June 23, 2011

Just the way you're......



Pagi tadi, tengah bersiap-siap ke sekolah di hadapan cermin. Tiba-tiba terdetik rasa sunyi di hati sebab jauh dari sayang saya. Alahai, pagi-pagi dah feeling semacam. Tabah dik, tabah! Padahal suasana persekitaran saya cukup membahagiakan. Teringat beberapa malam lepas sebelum F tinggalkan saya disini. Dia peluk saya, dan nyanyikan beberapa baris lagu "Just the way you are". Entah kenapa, sayu sungguh bila bait-bait kata itu menyapa lembut di telinga saya. Lalu, berjurai-jurailah air mata jatuh ke pipi. Huhu. Meresap betul kata-kata itu terus ke hati saya. Macam-macam perasaan. Sebenarnya masa tu mungkin saya rasa dah saat perlu berjauhan.



When i see your face...
There's not a thing that i would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile...
The whole world stops and stares for a while
Cause girl you're amazing
Just the way you are


Terima kasih sayang!
Cause you're amazing too! =)


Apapun, hari ini baru masuk hari ke-3 saya berjauhan dengan F lagi. Tapi saya dah rasa macam berbulan. Rindunya...... cepatlah masa berlalu, saya perlukan bestfriend saya ini untuk dengar segala luahan rasa saya secara dekat, dengar celoteh saya. Melayan perangai mengada-ngada saya. Melayan saya membebel. Bergurau. Saya jauh dengan orang yang sangat suka menyakat saya. =)


8 comments:

Anonymous said...

what ever happen, u will be always in my heart...i love you so much my dear...Insyallah, nothing can separate us...I'll always pray for our family happiness...I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,vI love you,I love you,I love you,.....

Jaaja said...

sayang.... i'm speechless! rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu la... datang la sini minggu ni.. huhu

nor atikah amir said...

malam bulan dipagar bintang...
lalallaa.... hahaha..mcm P.ramlee N saLoma bercinta..hahahah... =)

sesunggunya rindu itu satu penyakit yang senng diubati kerana penawarnya adalah pada insan yg dirindui... pabila ketemu..hati mula girang dan 1001 satu perasaan lain dilupakan... pabila berjauhan.. rindu mula merajai hati..

rindulah pada yang berhak dirindui..
#cikgu prasekolah comeL#

Jaaja said...

tima kasih dik... rindu itu pasti terubat.. walaupun tak suka, tapi tetap juga kena suka. hu2. PJJ sebelum kawen tak sama dgn selepas kawen. =)

Cik Fira said...

hahaha... xpe kak.. impian pastikan tercapai jua.. tahap kesabaran insan selalu diuji.. tabahkan hati.. yakinkn dlm jiwa... di sana pasti setia menanti utk mmbahagiakan kamu....
#cikgu prasekolah comel#

eidA said...

dear...review la tentang guestbook...heee;)

Jaaja said...

Fira: hehe.. tenkiu for ur support. adik kakak yg bagus ni! =)

Jaaja said...

Eida: baru selesai n post tentang guestbook. =)